TALONOMISTAJAT
Yksityisasiakkaille

UUDISRAKENTAJAT

Mietitkö luonnonystävällistä ja taloudellista energiaratkaisua uuteen taloosi? Asenna lämpöpumppu joka siirtää lämpöä kalliosta porakaivon kautta.

Maalämpöpumpulla hyödynnät kallioperään varastoidun energian. Energia jolla lämmität talosi ja käyttöveden. Lämpiminä kesäpäivinä voit viilentää taloasi kalliolämmöllä. Lue lisää maalämmöstä tästä.

Kun olet päättänyt hankkia maalämmön:

– Lämpöpumpun asentaja tai myyjä auttaa sinua talouden energiatarpeen laskemisessa, sekä lämpöpumpun valinnassa ja mitoituksessa.

– Sinun ei tarvitse anoa lupaa maalämmön asentamiseen. Lupa energiakaivon poramiseen käsitellään yhdessä rakennuslupahakemuksen kanssa.

– Voit kysyä meiltä tarjousta. Uudisrakennuksen poraukseen sisältyy 6 metrin suojaputki, sekä keruuputki jossa valmiiksi sekoitettuna noin 30% bioetanolia ja suojakansi. Lue lisää porauksesta ja porausprosessista täältä.

SANEERAUS

Onko aika vaihtaa talon lämmitysmuoto? Jos haluat vaihtaa öljy-, sähkö- tai puulämmitteisen pannusi ja talossa on jo vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys on hyvin todennäköistä että voit vaihtaa maalämpöön.

Maalämpö toimii niin, että asennetaan lämpöpumppu joka tuo lämpöä kallioperästä maahan poratun reijän kautta. Maalämpöpumpulla hyödynnät kallioperään varastoidun energian. Energiaa jolla lämmität taloasi ja käyttöveden. Lämpiminä kesäpäivinä voit myös viilentää taloasi maalämmöllä.  Lue lisää maalämmöstä tästä.

Kun olet päättänyt hankkia maalämmön:

– Lämpöpumpun asentaja tai myyjä auttaa sinua talouden energiatarpeen laskemisessa, sekä lämpöpumpun valinnassa ja mitoituksessa.

– Energiakaivon poraamiseen on anottava lupa kunnalta, jotta voidaan asentaa maalämpö.

– Voit anoa kotitalousvähennystä työstä. Lisätietoa saat verovirastosta.

– Voit kysyä meiltä tarjousta. Saneerausporaukseen sisältyy 6 metriä suojaputki, sekä keruuputki jossa valmiiksi sekoitettuna noin 30% bioetanolia ja suojakansi. Lue lisää porauksesta ja porausprosessista täältä.

YRITYKSET JA KIINTEISTÖT

Tarvitsetteko taloudellisen ja kestävän energiaratkaisun? Maalämmöllä saatte alhaisemmat lämmityskustannukset, sekä tuette uusiutuvaa energianlähdettä. Saatte sekä tasapainoisen talouden, että osoitatte ympäristövastuuta.

Maalämpö soveltuu yhtälailla asuntoyhtiöihin ja teollisuusrakennuksiin, kuin kouluihin ja muihin kunnallisiin kiinteistöihin.

Kun olette päättäneet hankkia maalämmön:

– Lämpöpumpun asentaja tai myyjä auttaa Teitä talouden energiatarpeen laskemisessa, sekä lämpöpumpun valinnassa ja mitoituksessa.

– Kunnalta pitää anoa lupaa maalämmön porausta varten.

– Voitte kysyä meiltä tarjousta.

Lähetä Tarjouspyyntö